De ene week is de andere niet

Stonden we vorige week in korte broek en T-shirt de duiven op te wachten, was het deze week weer lange broek en een extra trui met een stevige noord westen wind en maar 12 graden op de thermometer. Daarbij de eerste lossing in Frankrijk ( 8 uur ), met de mededeling op de afdelingssite van een matig vertrek deed ons het ergste vrezen.
Maar achteraf is het een redelijk goed concours geworden, met wel wisselende aankomsten maar een concoursduur van 20 minuten is in deze goed.
Wij zelf spelen in de vereniging de 5e-6e-10e van 273 duiven en in de cc 2 (Almelo) beginnen we met de 22e van 1615 duiven en 7 duiven bij de eerste honderd.
We spelen 50 % prijs, met 20 prijzen van de 40 ingekorfde duiven.
We hadden wel de pech dat onze eerste duif thuis kwam zonder chipring,  deze werd echter direct gevolgd door de jaarling duivin 15-026. Dit is van vaderskant een kruising Boenders x Kuijzer, Krommenie en van moederskant Verreckt-Arien x Heremans.
Laten we voor de komende tijd hopen dat het goede en warmere weer terugkomt.
Voor de rest op naar komend weekend, de zesde en voorlaatste Vitesse vlucht.