Een super weekend

Deze week kunnen we oprecht zeggen dat de duiven super gepresteerd hebben, bij mooi weer en een kalme zuidoosten wind. De echte liefhebbers praten dan over echt duiven weer. De duiven kwamen dan ook geweldig af, wat resulteerde in onze vereniging in een eerste, tweede en derde plaats, 6 duiven bij de eerste tien en 20 duiven op plaats 35 en dit van 370 duiven.(dus alle 20 prijs 1 op 10).
In cc2 (Almelo) beginnen we met prijs 3-10-11 en met 16 duiven bij de eerste honderd van 2258 duiven, kunnen we met recht zeggen een super weekend. We halen bij beide concoursenĀ een prijspercentage van 70 %.
De eerste duif was nu een duivin, de 14-799, deze heeft als vader 02-796 “Pierre” ( zie kweekdoffers ) en als moeder de 10-156 van G & R Schuiling uit Wijhe, deze komt rechtstreeks uit “de Strik”.
Komende week de eerste midfond vlucht, laten we hopen dat de duiven de forme weten vast te houden.

Schermopname (6)
Klik op de foto voor een vergroting!!