Goede start doorgezet bij tweede vlucht.

De goede start van vorige week kende een goed vervolg bij de tweede vlucht van afgelopen Zaterdag, vanuit Heusden-Zolder, voor ons ruim 170 Km.                                                        De weersvoorspelling voor deze zaterdag was niet gunstig, maar zoals zo vaak zaten de weersvoorspellers er naast en werden de duiven om 8.45 uur gelost met een harde zuidwesten wind. De eerste duif van ons haalde dan ook een snelheid van 1881,9 meter.                                                                                                                                                      In de vereniging behaalden we net als vorige week de 1e plaats, tegen 419 duiven en verder hadden we 5 duiven bij de eerste 10.
In cc 2 van kring 1 (Almelo) hebben we de 3e plaats van 2359 duiven.In de totale kring 1 spelen we de 14e van 10158 duiven, met 24 van de 40 duiven in de prijzen.
De eerste duif was wederom een duivin ( 14-782 ), dit is van vaderskant een kleindochter van de “Champ” ( 02-121 ) één van onze kweekdoffers en van moederskant de lijn van de “”Ronaldo” van  G & R.Schuiling uit Wijhe.                                                                               Al met al kunnen we weer spreken over een geslaagd weekend en kijken we uit naar de volgende vlucht komende week vanuit Duffel.

20160416_110542
Het ‘rechter ‘ vlieghok.

 

Schermopname (4)
De uitslag van Kring 1, CC2 Klik op de foto voor groter formaat.