Categoriearchief: algemeen

Aankomend weekend start het duivenseizoen eindelijk! Een korte terugblik

Er is in 2020 veel gebeurd, zo werd de start van het duivenseizoen 2020 uitgesteld door Corona. Uiteraard is dit heel begrijpelijk, maar zijn we ook blij dat er nu mogelijkheden zijn ontstaan om alsnog van start te kunnen gaan.

Ook voor ons is de Gebr. Sterken, niet meer compleet. Albert is overleden op 9 mei jongsleden. Na een afnemende gezondheid, is uiteindelijk na een kort ziekbed, Albert rustig ingeslapen in het bijzijn van zijn familie.

Thuis zijn we bezig geweest om onze technologie te optimaliseren, zo hebben we een beeldscherm, waarop we de terugkomst kunnen monitoren.
Verder hebben we een nieuw trainingswagen aangeschaft bij Geraldy. Deze is wat compacter en ligt stabieler achter de auto. Deze is inmiddels al vele malen gebruikt voor trainingen met onze duiven.

In Februari hebben we in samenwerking met de Fam Beverdam, de verkoop georganiseerd van alle resterende duiven van wijlen Hans Boenders te Bennekom. Hans was een goede vriend van de familie en om dit laatste nog te kunnen doen voor zijn familie, daarvoor zijn we dan ook erg dankbaar!
De opbrengst was meer dan we hadden durven dromen en de familie is dan ook erg blij dat de duiven op een goede plek terecht zijn gekomen.

Voor nu rest ons om een iedereen een goed seizoen te wensen en mogen er vele mooie resultaten behaald worden!

Gebr. Sterken